Menu 1

Sorte toppe

Når man snakker om sorte toppe, er der mange som tænker at det er en almindelig og kedelig top, ikke sandt? Men det passer slet ikke, og det vil jeg vise dig i dette indlæg. Udvalget er nemlig enormt, jeg har fundet 474 sorte toppe, som du kan vælge imellem – Hvis udvalget er så stort, må man også sige at der er mange forskellige muligheder.

Se 474 sorte toppe her →

Du kan jo vælge at se det store udvalg, som jeg har fundet. Eller du kan læse videre, og faktisk se hvor mange slags der er at vælge imellem. Billedet er et eksempel af et par sorte toppe. Som du kan se er de faktisk meget forskellige, du har mulighed for at vælge en med print, den almindelige, den festlige eller den lidt gennemsigtige.

Priserne er meget forskellige, du kan finde en til kun 69 kroner, men derimod er der også nogen som koster mere end de 1.000 kroner.

 

Et par udvalgte sorte toppe

Det klassiske valg

Den første top vi skal kigge på, er den mest klassiske / mest almindelig top, som kan bruges til en hver lejlighed. Om du skal være derhjemme, ud at spise med veninder eller noget helt tredje, så kan du altid have sådan en på. For det første er den måske meget simpel, men det betyder da ikke at den er grim, tværtimod synes jeg den er rigtig flot og til en virkelig god pris. Prisen lyder på 129 kroner, som ikke er meget for sorte toppe.

Toppen har en afrundet halsudskæring. Modellen er dog også lidt lang i det, især bagpå, som du kan se hvis du trykker dig videre ind på den.

 

 

 

Her ser vi en lidt anderledes form for en top. Den er ærmeløs og har partier foroven, som kan ses tydeligt på billedet. Denne model har lidt vidde forneden.

Prisen ligger på 179 kroner, hvilket heller ikke er helt galt. En meget almindelig pris for en top. Jeg synes toppen er super lækker, lidt anderledes end den almindelige, men det er vel også rart at skille sig lidt ud fra mængden indimellem, frem for altid at vælge det samme og det mest klassiske valg, som en stor del af pigerne gør.

Det er nu heller ikke fordi den her skiller sig ualmindeligt meget ud, den er da meget simpelt i designet og farven, så et valg, som helt sikkert kan anbefales herfra.

 

 

 

Den sidste sorte top, som jeg lige synes vi skal tage et nærmere kig på, er en super fed top med print i hvid farve. En helt vild fed top fra Nly Trend. Udringningen er ret dyb, langærmet top. Top med teksten “Stay Real”. Der er mange fede sorte toppe med print, du kan selv tjekke de andre ud, hvis du er interesseret i at se flere.

 

 Besøg forhandleren og se mere →